Pagina principala

Sistemul P-touch

Modele de P-touch

Benzi pentru etichete

ContactP-touch H110Brother PT-H101 este usor de folosit ajutand utilizatorul sa-si organizeze documentele si produsele in cel mai scurt timp. Se foloseste cu succes acasa sau la birou. Cu o gama larga de utilizari, dispozitivul poate fi folosit pentru etichetarea albumelor foto, CD-urilor, bibliorafturilor, plicurilor, conservelor, apraturii de birotica, ustensilelor de gradinarit etc.
Brother PT-H101 poate lucra cu o gama larga de etichete laminate, de calitate superioara, rezistente in timp. Benzile TZe, tot din gama Brother, sunt construite din sapte straturi de material, ce denota ca banda este subtire, dar totodata puternica. Textul care este printat pe etichete este durabil si protejat impotriva stropirii cu lichid, temperaturi mari, produse chimice, lumina solara pentru o imprimare de calitate.
Folosind functia Deco Mode, aveti o usurinta in personalizarea etichetelor. Aparatul dispune de 9 stiluri de font, o serie de chenare si o gama larga de simboluri care va permite sa va personalizati eticheta asa cum va doriti. Dupa ce ati terminat de realizat eticheta o puteti vizualiza inainte de a fi imprimanta.

Caraceteristici principale:
Taste One-touch - acces rapid.
Dimensiuni reglabile, o diversitate de stiluri, rame si modele.
Etichetare cabluri, fire, bibliorafturi si birotica.
Memorie usor de accesat, salvati pana la 9 etichete favorite.
12 modele din functia Deco, plus 9 formate de proiectare automate.
Viteza mare de printare (pana la 20 mm/sec).
Functioneaza pe baterii 6 x AAA.
Lucreaza cu 4 latimi de banda TZ (3,5; 6; 9; si 12 mm).
Afisaj LCD majorat (ptr 12 caractere pe doua randuri).
178 de simboluri memorate.
Functie de numerotare.
Imprimare si pe verticala sau in oglinda.
Pret : 31 Euro + TVA