Pagina principala

Sistemul P-touch

Modele de P-touch

Benzi pentru etichete

ContactSistemul P-touchSistemul Electronic de Etichetare foloseste imprimarea termica realizata cu ajutorul unui dispozitiv prevazut cu tastatura si display LCD denumit P-touch, special conceput pentru a facilita creatia si scrierea etichetelor intr-o maniera profesionala, cu editare direct de la PC-ul dumneavoastra, sau de oriunde in alta parte v-ati afla. Etichetele sunt scrise pe un suport flexibil, sub forma de banda adeziva ce este realizata din straturi succesive de PVC. Acest lucru confera etichetelor imprimate o buna rezistenta in timp chiar si in prezenta unor factori de mediu oarecum ostili, gen umiditate, agenti chimici, temperatura, sau lumina.
Etichetele concepute si scrise cu un P-touch marca Brother, au aplicabilitate in activitati variate, ca: sanatate, birotica, publicitate, comert, comunicatii si IT, sau chiar in domeniu de interes casnic or industrial.
In acest scop, toate modelele de P-touch (unele portabile) sunt usor de utilizat, iar pentru stimularea activitatii de creatie in domeniul etichetelor, toate modelele superioare de P-touch pot fi cuplate direct la un PC printr-o legatura de tip USB sau wireless.
Pentru utilizarea etichetelor din hartie, exista imprimantele termice denumite generic etichetatoare, ce sunt deasemenea prezentate in paginile site-ului nostru (avand indicativul, ca model, " QL ").